Soliga semesterdagar

Det är sommar och semestertider och solen skiner utav bara helvete. Inte ett moln är synligt på himlen och det regnar absolut inte alls. Något spöregn är det inte tal om. Inte en droppe och marken är snustorr. Det är perfekt väder för att slinka i bikinin och handla isglassar och springa i flipflops och få sand mellan tårna och bränna axlarna och ja allt man gör när det är så fint sommarväder ute.
Lögn. Jag tror att solen har bojkottat mig. Nu bojkottar jag den och den svenska sommaren. Idag är en sådan dag då man allvarligt betänker att gå och lägga sig igen och vakna imorgon eller nästa dag eller hur många dagar framåt det nu ska ta innan solen sticker fram sin nuna igen.

Och det eviga regnandet..
Jag älskar regn -sommarregn! Inte den sortens regn som gör klimatet till höst och drar ner temperaturen till fem minusgrader.

Jag vill ha sol! Nu tänker jag i protest titta på Rock-A-Doodle om och om igen tills Chanticleer gör så att det blir sol igen.

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Jajamänsan, jag vet vad det är som tänks i stugorna. Den där höjdrädda fegisen Marie åkte inte Balder. Men tji fick ni för det gjorde hon. Hela två gånger faktiskt! Helt sant tro det eller ej. Det var definitivt en nära döden upplevelse och det största problemet var att eftersom jag skrek konstant så hann jag inte riktigt andas. Och inte visste jag att man kan svettas igenom en munkjacka genom att sitta stilla. Men ja, två gånger och mäkta stolt. Jag dog helt otroligt inte - Jag överlevde!

Dealen var då att om jag konfronterade min rädsla skulle Linda göra detsamma - det vill säga gå in på Spökhotell Gasten. Hon skrek för glatta livet och spökena tyckte att det var extra roligt att jävlas med henne. Ett under att hon inte kissade på sig. Snubben bakom däremot måste varit ganska så rädd eftersom han såg ett spöke och kastade sig rakt in i väggen. Jag skrattade mer än det är lagligt i spökhus.

Shoppingen runtom i landet var absolut inte helt fel! Lite shopping fungerar mot allt. Allt. Självklart var jag tvungen att köpa en Baldermugg som minne av mina bravader. Och örhängen med kossor på! Nu är man allt nykär!

Resan var något mysko när vi inte riktigt förstod var lukten kom ifrån. Gödsel eller reningsverk? Nej, det var Fredrik som suttit och lagt av en lång rad brakare - inte den vänliga sorten. Har mina lungor inte blivit svarta av rökningen så är de det nu.

Men jag överlevde! Både Balder och FlumRide och gaserna. Dessutom vann jag den fulaste lilla rosa fisken som någon i Kina någonsin sytt.

Och så var det kanske dags för mig att ta mig en dusch så jag inte helt och hållet glömmer bort vad det är. Äckliga campingduschar måste man bojkotta direkt.
Undrar om Linda tvättar fettfläckarna från bilfönsterna efter våra kalufser?

Flyg feta fluga, flyg!

Jag har en teori om spyflugan som bor i mitt vardagsrum. Precis som med människor måste även flugor kunna bli övergödda. Därför har jag lämnat en stor mängd glas och även ett par tallrikar där för att sakta bevittna flugans kommande fetma och slutligen död. Jag tror det går! Jag ska nog lyckas övergöda den lilla flugan. Och kanske så flög inte den fula (feta) flugan mer.

(Det är till och med svårt att skriva den ordramsan..)

Bloggen is alive!

Eftersom min blogg av Krubbet korats till förstaplats på tio i topp tråkigaste bloggen måste jag ju skriva lite. Ni som trodde att fotmannen dödat mig hade fel. Än så länge är mina fötter oslickade och lyckliga.

Så gick man på semester häromdagen vilket var i perfekt tajming till sol och värme!

Ja om en ganska länge sen inträffad grillkväll bör nämnas att Krubbet trampade i hundbajs, Tina kan inte grilla annat än svarta (enligt henne bara noga genomstekta?!) korvar och tolvåringar är farliga i flock typ som i en fotbollsmatch. Vi vann som tur var trots att jag "supermålvakten" stod i mål och släppte in i stort sett varenda boll.
Och så har jag lagt på mig en något skum erfarenhet med anknytning till ett mycket specifikt avsnitt av Sex and the city.

Och sommaren är här som sagt äntligen och då går vi ut på krogen såklart vilket i 90% av fallen rent statistiskt leder till att Mart blir utslängd. Ett grattis känns nödvändigt till bedriften att dessutom lyckas bli utslängd från Max. Och alkohol är inte så bra för moi heller men roliga är de luckor man minns.

Jag har funnit den godaste pizzan. Ja, faktiskt en pizza! Och väldigt intressanta kakor har inhandlats. Men tyvärr inte på Konsum så där rök den teorin. Däremot har jag ett annat tips till dig Ella. Vi måste bojkotta Konsum. Det är helt fel approach.

(Nu Krubbet kan du vara glad! Det här inlägget kan man leva på i en vecka åtminstone.)

RSS 2.0